Header background

Tästä ja tulevaisuudesta

Kaisa Peltosen ajatuksia tulevaisuuden päätöksenteosta

Uusi blogi, uusi maailma

Viimeiset kuukaudet ovat olleet itselleni suurten muutosten aikaa. Kuntavaalien tulos yllätti minut täydellisesti: 198 ääntä ja suoraan valtuustoon! Kiitos tästä uudesta haasteesta kuuluu minua äänestäneille. Mykistävää!

Alkuvuosi on ollut täynnä kuntapolitiikkaan tutustumista. Erilaiset perehdyttämistilaisuudet täyttävät mukavasti kalenteria ja vähitellen kuntavaikuttamisen väylät alkavat avautua. Askel askeleelta. Vielä on monia tuhansia askeleita ottamatta, mutta ensimmäiset on jo otettu.

Tähän blogiin tulen bloggailemaan kuntapolitiikkaan ja kenties muuhunkin liittyviä kirjoituksia. Itseäni kuntavaikuttamisessa kiehtoo eniten se, miten kuntalaisten ääni voisi kuulua enemmän päätöksenteossa.  Toivonkin, että otat minuun yhteyttä asiassa kuin asiassa hyvinkin matalalla kynnyksellä. Blogissa tulen kertomaan myös vinkkejä, miten äänensä voisi kenties saada kuulumaan paremmin.  Kaupunki on tehty ihmisiä varten ja me voimme yhdessä muokata siitä sellaisen kuin haluamme.

”You can get anywhere you want, one footstep at a time.”

 

img_9219.jpg

 

Comments ( 0 )

  Leave A Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jyväskylä
  kaisa.peltonen@vihreat.fi
  040 778 0541

  Ota yhteyttä

  Kiitos, että otit yhteyttä! Viestisi Kaisalle on toimitettu perille. Ohops!Tarkista, että olet täyttänyt kaikki kentät oikein.
  Tyhjennä
  © 2014-2021 Kaisa Peltonen.