Header background

Tästä ja tulevaisuudesta

Kaisa Peltosen ajatuksia tulevaisuuden päätöksenteosta

Kiitos jokaiselle äänestäjälle ja kampanjassa avustaneelle!

Vaaleista on hurahtanut jo kuukausi. Kevät on ollut täynnä mukavia kiireitä erilaisten pyöräilyn edistämisen projektien keskellä. Vaalien alla rästiin jääneet tehtävät on täytynyt hoitaa ja hieman keräillä voimia myös vaalikampanjan jälkeen. Siksi myös tämä kirjoitus on jäänyt roikkumaan. Parempi kuitenkin nyt kuin ei koskaan!

Heti aluksi haluankin sanoa suuren ja lämpimän kiitoksen aivan jokaiselle, joka omalla tavallaan auttoi minua kampanjassa sekä niille 845 äänestäjälle, jotka kokivat ajamani asiat tärkeinä tulevaisuudelle.

Suuri kiitos siis jokaiselle, joka

… äänesti minua!

… kertoi kavereilleen hyvää vihreistä ja ehdokkaista!

… jakoi mainoksiani niin flaikkujen kuin somemainosten muodossa!

… tuki kampanjaani lahjoituksilla!

… auttoi mainosten suunnittelussa ja tekemisessä!

… ideoi erilaisia mukavia tempauksia kanssani!

Suuri kiitos kuuluu myös kampanjapäällikölleni ja kampanjaryhmälleni, jotka tukivat ja auttoivat minua koko kampanjan ajan. Edelleen on aivan käsittämätöntä, miten paljon pientä ja suurta apua kampanjani aikana sain. Sydän ei voi kuin aidosti kiittää!

Vaikka tällä kertaa kansanedustajan paikka ei auennut, minua edelleen ilahduttaa Keski-Suomen Vihreiden tulos. Saimme Keski-Suomeen historian ensimmäisen vihreän kansanedustajan, Touko Aallon. Toukolla on sydän ja ajatukset kohdillaan. Tästä on hyvä jatkaa vihreiden ajatusten ja tekojen vientiä eteenpäin. Tulevaisuutta voidaan muuttaa kun vain tahdomme niin.

Comments ( 0 )

  Leave A Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jyväskylä
  kaisa.peltonen@vihreat.fi
  040 778 0541

  Ota yhteyttä

  Kiitos, että otit yhteyttä! Viestisi Kaisalle on toimitettu perille. Ohops!Tarkista, että olet täyttänyt kaikki kentät oikein.
  Tyhjennä
  © 2014-2021 Kaisa Peltonen.